O visokih petkah

O nas

 

Klub visokih petk je nastal na pobudo bonitetne hiše Bisnode d.o.o.

Podjetje Bisnode Slovenija deluje pod okriljem Švedske družbe Bisnode AB, ki je prisotna v 17-ih državah po celi Evropi. Bisnode je vodilni ponudnik bonitetnih in digitalnih informaciji v Sloveniji in Evropi. Podjetje Bisnode Slovenija je v letu 2011 prejelo prestižno priznanje Managerkam prijazno podjetje leta 2012 in si s tem zagotovilo še udobnejši korak v poslovnem svetu za ženske.

Klub visokih petk je klub, namenjen ženskam, ki dokazujejo, da zmorejo s svojo pozitivno energijo doseči skoraj vse.

Bisnode Slovenija je ustanovila Klub visokih petk z namenom druženja, mentoriranja, deljenja pozitivnih izkušenj in nasvetov. Na različnih srečanjih, ki potekajo enkrat mesečno pod imenom »Visoke petke ob petkih«, se dame iz različnih krogov in dejavnosti srečujejo ob različnih priložnostih. Preizkusile so se že v slikarski delavnici, poslušale predavanje o zgodovini visokih petk in s pomočjo Europe Donne sodelovale ob različnih dobrodelnih akcijah. Namen druženje pa je preprost: deljenje življenjskih zgodb in nasvetov.

Druženja, ki potekajo enkrat mesečno in pogoji za članstvo v Klubu visokih petk so zelo preprosti: pozitiven pogled na svet, dobri medsebojni odnosi, pomoč soočloveku in mentoriranje. Poskušamo presekati medgeneracijske prepreke in spodbujamo, da izkušene ženske z mlajšimi delijo modrost in da mlajše starejšim vrnejo tisto igrivo voljo do življenja in neumorno strast oz. slast po novem znanju.

Izkušnje in občutki, ki jih s svojo žensko energijo nudijo naše članice, ki so manegerke, zdravnice, znanstvenice, profesorice, sestre, mame, hčere, sosede,… ostanejo z nami še dolgo po srečanju. Znanje in nasvete, ki so si jih delile naše članice, pa slišimo in čutimo še dolgo potem, ko so bili le-ti izrečeni.

V Bisnode Slovenija se zavedamo in razumemo, kako pomembni so danes pristni odnosi in pozitivne zgodbe, zato smo začeli s svojo –  in to v visokih petkah. Zgodba visokih petk pa se šele dobro začenja in verjamemo, da lahko skupaj premikamo meje, saj stremimo k boljšim odnosom in pozitivnejšemu svetu.

Ste z nami?

 

Zadnji dogodki

Oglejte si naše dogodke.