Klub mentorstva visokih petk – Postani članica

Kategorije: Avtor: Datum:

Bisnode Slovenija je ustanovila Klub mentorstva visokih petk z namenom druženja, mentoriranja, deljenja pozitivnih izkušenj in nasvetov. Dame iz različnih krogov in dejavnosti se redno srečujejo na članskih dogodkih, ki potekajo enkrat mesečno pod imenom »Visoke petke ob petkih.«

Koristi članstva v Klubu mentorstva visokih petk:

– druženje in izmenjava izkušenj,
– pridobivanje novih znanj in
– mentoriranje (mentoriranje poteka dvosmerno in vsaka članica si lahko iz nabora več, kot 100 strokovnjakinj izbere mentorico ali mentoriranko)

Udeležba na mesečnih izobraževalnih srečanjih je za člane Kluba mentorstva visokih petk brezplačna, vsaka članica pa lahko na dogodek pripelje enega gosta.

Letna članarina v Klubu mentorstva visokih petk znaša 30€.*

*Za leto 2014/2015.

Če želiš postati naša članica, te vabimo, da izpolniš prijavnico spodaj in nam jo podpisano lahko pošlješ po elektronski pošti na info@visoke-petke.si ali po pošti na naslov: Bisnode d.o.o.; Likozarjeva ulica 3; 1000 Ljubljana p.p. 201

Članarino prosim poravnajte v 7 dneh po predaji prijavnice na bančni račun društva.

Račun društva: Klub mentorstva visokih petk

Likozarjeva ulica 3

1000 Ljubljana

TRR: SI56 2900 0005 0777 126

Namen plačila: Ime in Priimek / KMVP

 

Soglašam, da se moji kontaktni podatki uporabijo v registru članic Kluba mentorstva visokih petk in so v zborniku dostopni samo članicam Kluba mentorstva visokih petk.

Prijavnica v Klub mentorstva visokih petk

Prijavnico lahko izpolneš elektronsko in podpisan scan pošlješ po elektronski pošti na info@visoke-petke.si ali po pošti na naslov: Bisnode d.o.o.; Likozarjeva ulica 3; 1000 Ljubljana p.p. 201.

Zadnji dogodki

Oglejte si naše dogodke.